Nas tim


Младен Обрадовић- умјетнички директор и инструктор

 

Младен Обрадовић је глумац, редитељ, драмски педагог и позоришни продуцент. Предавао је у неколико драмских школа у Торонту и Мисисаги, укључујући TheatrePeace, Arts Express, Centauri Summer Arts Camp and Shakespeare in Action. Тренутно је стално запослен као професор драме у Academy for Gifted Children PACE. Неке од његових канадских улога укључују: Андреја у Чеховљевом Три сестре и Теоретичара завере у продукцији Драфт89. Радио је као глумац у Београду прије доласка у Торонто. Има преко двадесет представа, седам филмова, неколико позоришних и радио емисија, као и продукцијски рад на свом резимеу. Образовање: Магистратура за глуму, Јорк Универзитет, Торонто; Диплома на специјалистичким студијама за мјузикл, Универзитет у Београду, 2004; апсолвирао на катедри за енглески језик и књижевност на Филолошком факултету Универзитета у Београду; дипломирао глуму на Универзитету БК, у Београду, 2002.


Јелена Асановић

 

Јелена Асановић је била члан позоришта од своје 14-е године, где је играла како у дечијим, тако и у представама за одрасле. Током Гимназије са својим представама учествује на Крагујевачким сусретима, где су представе биле награђене у свим категоријама. Након завршене средње школе уписала је Академију уметности у Новом Саду у класи професора Бориса Исаковића. Током студија радила је неколико стручних пројеката, од којих су неки награђени са Сателит наградом: веб серија "Just Saying" Јелене Гавриловић. Глумила је у професионалним продукцијама попут "Аутопутем" у режији Ане Ђорђевић, "Пут" који су режирали Борис Исаковић и Јасна Ђуричић, "Нико" у режији Милице Грујичић, "Џорџ Вашингтон" у режији Љиљане Ивановић, "Општинско дете" Ивана Вуковића, и у дечијим представама- "Бio једном један цар", "Бајка о цару и пастиру", "Пепељуга" и многе друге. Након основних студија наставља магистарске студије такође у Новом Саду, где је часове глуме водио професор и редитељ Томи Јанежић. Након завршетка академије похађа радионице за тело и глас, радионице Денеса Дебреија и Томија Јанежића. Тако почиње њен интерес за педагошки рад, јер кроз неколико месеци рада и истраживања, одлучује да своје искуство пренесе на млађе генерације које желе да изразе свој таленат кроз глуму. Јелена сада живи у Торонту. У јулу 2016. године била је део српског кампа Милвуд школе, гдје је радила са децом свих узраста. Поред основног програма, Јелена је такође била део драмског програма који је укључивао и завршне представе са децом. Рад са децом је инспирисао да у току ове школске године настави да трага за истином кроз глуму, јер глума је креативна игра кроз коју деца могу да се изразе слободно и потпуно.


Лада Скендер Мићић- инструктор

 

Лада Скендер Мићић је радила као глумица у Београду пре доласка у Канаду. Била је члан ансамбла Београдског драмског позоришта. Неке од њених најпознатијих улога су: Виола у Шекспировој "Богојављенској ноћи", Лиса у "Браћи Карамазовима" од Достојевског, Патрициа у "Екстремностима" од Мастросимонеа и Карла у Вилкистовој "Ноћи Хелвера". Неки од њеног ТВ и филмске заслуге укључују.: Позориште у кући, Збогом оружје, Бановић Страхиња, Беле удовице, Наш учитељ четвртог разреда и Жива земља. Наступала је у бројним радио драме, а учествовала је на мултидисциплинарним пројектима. Била је део позоришних пројеката у Србији, Кипру, САД и Канади. Била је наставник драме у цркви Светог Димитрија Дома културе у Виндзору, пре преласка у Торонто и придружењу Пулс театру.


Бритни Најт- инструктор

 

Бритни Најт је радила као позоришни извођач, редитељ и предавач на канадским сценама од 1999. Она је интензивно путовала и гостовала са Famous Pеоple Players, скоро 10 година. Такође, једна је од луткара на Тreehouse TV у емисији "Roll Play." Од 1995, предавала и је сарађивала са неким од најважнијих позоришта у образовању у Канади, позориште пре свега Young People's Theatre, Carousel Players, The Manitoba Theatre for Young People, Little Red Theatre, Centauri Summer Arts, Mixed Company Theatre, Original Kids. Бритни је специјалиста педагог у области умјетности са Торонтовском школском одбору, и тренирала је са више високо реномираних драмских педагога у свету. Она је дипломирала у области позоришта, енглеског језика и драме у образовању. Вјешта је у многим областима специјалне едукације, има диплому кловновске школе из Бразила, објављивала је пјесме и страствено се бави истраживањем могућности физичког театра! Од иновативног рад са Шекспировим дјелима, до импровизације, до прича из различитих култура, мјузикла и урбаних писама, Бритни настоји да преузме нове уметничке изазове који испуњавају сложеност и занимљивости њених невероватних младих глумаца. Њена највећа вештина лежи у сарадњи, ствара колективни рад са младима, и поштује њихов глас као невероватно инспиративан.


 

Puls Teatar
Glumci
Blog
Mrzim Sekspira
Upoznajte cimere
Ivica i Marica 2015
Petar Pan 2015
Za sve je kriv Vuk
Narnija
Kapetan 2015
Pepeljuga 2015
Robin Hud
Pubertet
Spektakulaton
R&J iz Kupinovac Hila
Sarlotina mreza
Mala princeza 2013
Pepeljuga
Obrazovani vuk
Petar Pan
Ivica i Marica
Jezeva kucica
Snezana
Macak u cizmama
Carobnjak
Alisa
Ruzno pace
Mala princeza
Kapetan Dzon
Akcije
Pan Teatar
Novosti i video
Humanitarna
Donacije
Kontakt
Studio na engleskom
Ulaznice
Nas tim
e-mail me