Пубертет


Pubertet

 

Пубертет

текст: Грег Еткинс

превод, драматаизација и режија: Младен Обрадовић

сценографија: Радмила Живковић

Фотограф: Дарко Згоњанин

Улоге:

Бабс: Миња Караћ

Елана: Бојана Лелас

Алан: Марко Самарџија

Карен: Наталија Ђого

Томи: Илија Живковић

Мама, Дјевојка у реклами: Вера Вукадин

Јулија, Дјевојка у реклами: Ања Лазић

Кевин, Дјечак у реклами: Петар Вицо

Двајт, Длака, Бактерија, Унутрашњи глас: Јакша Живковић

Мигуел, Дјечак у реклами, Унутрашњи глас: Матиа Суботић

Лери, Длака, Дјечак у реклами: Стефан Марковић

Роџер, Дејвид, Длака: Милан Станковић

Ејми, Унутрашњи глас: Ружица Караћ

Керол, Професор, Дјевојка из рекламе: Ана Живковић

Меган, Дјевојка у реклами: Теодора Гојовић

Гречен, Дјевојка у реклами: Милица ЖивковићDSC05468.JPG

DSC05469.JPG

DSC05470.JPG

DSC05472.JPG

DSC05473.JPG

DSC05474.JPG

DSC05475.JPG

DSC05476.JPG

DSC05477.JPG

DSC05478.JPG

DSC05479.JPG

DSC05481.JPG

DSC05482.JPG

DSC05483.JPG

DSC05484.JPG

DSC05485.JPG

DSC05486.JPG

DSC05487.JPG

DSC05488.JPG

DSC05489.JPG

DSC05490.JPG

DSC05491.JPG

DSC05492.JPG

DSC05493.JPG

DSC05495.JPG

DSC05496.JPG

DSC05497.JPG

DSC05498.JPG

DSC05499.JPG

DSC05500.JPG

DSC05501.JPG

DSC05502.JPG

DSC05503.JPG

DSC05504.JPG

DSC05505.JPG

DSC05506.JPG

DSC05507.JPG

DSC05508.JPG

DSC05509.JPG

DSC05510.JPG

DSC05511.JPG

DSC05512.JPG

DSC05513.JPG

DSC05514.JPG

DSC05515.JPG

DSC05516.JPG

DSC05517.JPG

DSC05518.JPG

DSC05519.JPG

DSC05520.JPG

DSC05521.JPG

DSC05522.JPG

DSC05524.JPG

DSC05525.JPG

DSC05526.JPG

DSC05527.JPG

DSC05528.JPG

DSC05529.JPG

DSC05530.JPG

DSC05531.JPG

DSC05532.JPG

DSC05533.JPG

DSC05534.JPG

DSC05535.JPG

DSC05536.JPG

DSC05537.JPG

DSC05538.JPG

DSC05539.JPG

DSC05540.JPG

DSC05541.JPG

DSC05542.JPG

DSC05543.JPG

DSC05544.JPG

DSC05545.JPG

DSC05546.JPG

DSC05547.JPG

DSC05548.JPG

DSC05549.JPG

DSC05550.JPG

DSC05551.JPG

DSC05552.JPG

DSC05553.JPG

DSC05554.JPG  

DSC05555.JPG

DSC05556.JPG

DSC05557.JPG

DSC05558.JPG

DSC05559.JPG

DSC05560.JPG

DSC05561.JPG

DSC05562.JPG

DSC05563.JPG

DSC05564.JPG

DSC05565.JPG

 

Puls Teatar
Glumci
Blog
Mrzim Sekspira
Upoznajte cimere
Ivica i Marica 2015
Petar Pan 2015
Za sve je kriv Vuk
Narnija
Kapetan 2015
Pepeljuga 2015
Robin Hud
Pubertet
Spektakulaton
R&J iz Kupinovac Hila
Sarlotina mreza
Mala princeza 2013
Pepeljuga
Obrazovani vuk
Petar Pan
Ivica i Marica
Jezeva kucica
Snezana
Macak u cizmama
Carobnjak
Alisa
Ruzno pace
Mala princeza
Kapetan Dzon
Akcije
Pan Teatar
Novosti i video
Humanitarna
Donacije
Kontakt
Studio na engleskom
Ulaznice
Nas tim
e-mail me