Глумци


Наталија Ђого

Наталија Ђого је рођена 2-ог августа 2002, у Торонту. Играла је главну улогу у представи "Мала сирена" Пулс Театра, а игра и у представама: Снијежна краљица, Ружно паче и Алиса у земљи чуда. Наступала је и у десетоминутној приредби "Свети Сава", рађеној по тексту Симеона Маринковића, која је извођена више пута. Члан је Академије српског језика Др. Батуран, воли скијање, пливање и пјевање- члан је школског хора.

IMG_4289.jpg

Софиа Ђого

Copy of Sofia.jpg

Софиа Ђого је рођена 28-ог јуна 1997, у Торонту. Игра у нашим представама: Снијежна краљица, Капетан Џон Пиплфокс, Алиса у земљи чуда а играла је насловну улогу у представи Ружно паче. Такође, играла је и у старијим режијама Младена Обрадовића: Бајкотрес, Цветан- принц патуљака (главна женска улога) и Шарлотина мрежа. За представу Цветан је одпјевала и пјесму "Цветићи лепи", у аранжману Душана Сувајца. Исту пјесму смо касније користили и у представи Снијежна краљица. Тренира одбојку, иде у Академију српског језика Др. Батуран, воли пјевање, пливање и астрономију!


Тамара Кукић

Тамара Кукић је рођена 21-ог маја 2002, у Ваљеву, Србија. Живи у Торонту и иде у други разред основне школе. На часове драме у Пулс Театар је почела да иде у септембру 2009-те, и то јој је најдража активност. Поред драме, воли пливање и клизање. Игра у представама „Ружно паче“ и „Алиса у земљи чуда“.

Copy of Copy of Mamine Rey ban.jpg

Бојана Лелас

DSC063055.JPG

Бојана је рођена 29. априла, 2003, у Београду. Придружила се Пулс Театру са седам година и сада је чланица Ансамбла Пулс Театра. Њене омиљене улоге: Лејди Гага у "Ивица и Марица у свету моде", Звончица у "Петру Пану" и Првосвештеница у "Робину Худу". Поред ових, играла је Дворску даму у "Снежани и седам патуљака", Лису у "Шарлотиној мрежи", ко-водитељку, Елану Кинг у "Пубертету" и вука Могрима у "Нарнији". Бојана похађа програм за Интернационални Бизнис и Технологију у својој школи, где је и члан одбојкашког и кошаркашког тима. Воли да се игра, вози бицикл и рошуле.


Ана Нестеровић

Ana.jpg

Ана Катарина је рођена 7-ог октобра 2002. Иде у други разред. Воли да глуми, свира, пјева, плеше и задиркује старијег брата Ивана. Најуспјешнија улога јој је улога зврка, коју са несмањеним ентузијазмом игра пуних седам година. Једва чека да заигра у представи „Алиса у земљи чуда“! Осим тога, жарко жели да плеше на леду као Jeannie Rochette, и да оде на концерт Хане Монтане!


Анђела Росуљаш

Анђела Росуљаш је рођена 2001, у Торонту. Наступала је у представама: Мала принцеза, Ружно паче, Свети Сава, а тренутно ради на улози „Војвоткиње“ у „Алиси у земљи чуда“. Анђела воли да плеше, плива и чита књиге. Иде на фолклор и у српску школу у Српском центру „Свети Сава“ на Диксију, укључена је у многе наставне и ван-наставне активности, али ипак највише воли да се игра!

IMG_4288.jpg

Саша Самарџија

Copy of _MG_7553.jpg

Саша је доајен позоришта за дјецу у Торонту! Играла је у скоро свим представама које је Младен Обрадовић режирао: Бајкотрес (више улога), Ружно паче (једном као насловна улога, други пут као Учитељица), Луде бубе (Пчела), Цветан- принц патуљака, Снијежна краљица, Женски разговори, Капетан Џон Пиплфокс (насловна улога), Алиса у земљи чуда (Краљица срце). Поред тога играла је и у представи за одрасле Цигани лете у небо (2009), учествовала на скоро свим смотрама и наступима младих талената у Торонту (Људи говоре, Двери српске, Фестивал пјесама за дјецу, Рашко вече, Херцеговачко вече...), а играла је и једну од главних улога у телевизијској мини серији ЗОС. Члан је Удружења филмских и ТВ глумаца Онтарија- АКТРА, један је од најбољих ђака у својој средњој школи и једна од најперспективнијих младих кошаркашица у Онтарију!


Марко Самарџија

Марко је рођени глумац и забављач! Од како се представио публици као Дух у представи Бајкотрес са само 4 године, изградио је навјероватан глумачки резиме који укључује: представе Бајкотрес, Ружно паче, Шарлотина мрежа, Снијежна краљица, Торта са седам спратова, Отмица пахуљица, Алиса у земљи чуда (Бијели зец), Свети Сава (насловна улога), неколико телевизијских реклама, као и наступе на бројним приредбама- као играч у фолклору, рецитатор, пјавач и глумац. Иде у српску школу, на фолклор, члан је Удружења филмских и ТВ глумаца Онтарија- АКТРА и једно је од најтраженијих младих лица у флилмској и ТВ индустрији Торонта!

Copy of MARKO SLIKA SA CAST BOOK.jpg

Катарина Сремчевић

Katarina.jpg

Катарина Сремчевић је рођена 9-ог октобра 2001, у Торонту. Пулс Театару се придружила у септембру 2009-е, и игра у представама „Ружно паче“ и „Алиса у земљи чуда“. Такође, члан је и СКУД Опленац од своје четврте године. Воли кошарку и скијање, а обожава књиге, филмове и, наравно- видео игре.


Ања Трајковић

Ања Трајковић је роћена 30-ог јула 1996, у Нишу, Србија. Учествовала је у следећим представама Пулс Театра: Луде бубе, Снијежна краљица, Капетан Џон Пиплфокс, Женски разговори и Ружно паче. Такође тренира одбојку и иде на фолклор као члан Академије српске народне игре. Један је од најбољих ћака у својој школи, воли да прича, да се дружи и да се смије!

Copy of 20550_1227216884114_1339815869_30637781_1660305_n.jpg

Ана Живковић

Ана Живковић је рођена 2-ог Јула 2001 у Торонту. Иде у седми разред. Ана још не зна чиме би волела да се бави кад одрасте, али зна да то занимање мора да буде креативно. Ана воли да слика, дизајнира и шије одећу и да прави фигурице од полимер глине. Свира кларинет и игра одбојку и кошарку за школски тим. Играла је у представама Пубертет, Спектакулатон и Четворе Oчи.

DSC05520.jpg

Илија Живковић

DSC05497.jpg

Илија Живковић је рођен 29-ог маја 2000 у Торонту. Тренутно похађа осми разред. До сада је глумио у представама Пубертет, Спектакулатон и Четворе Oчи. Илија обожава да гледа акционе и научно-фантастичне филмове. Воли роботику и математику. Свира кларинет и игра одбојку за школски тим.


Јакша Живковић

Јакша Живковић је у Пулс Театру од 2007. Учествовао је у следећим представама: Снијежна краљица, Ружно паче, Мала принцеза и Алиса у земљи чуда. Јакша похађа српску школу у Српском центру „Св. Сава“, „Junior Acro Dance”, “Joanne Chapman School of Dance”, а тренира и карате. Ипак му је драма омиљена активност!

IMG_4338.jpg

Милица Живковић

181.JPG

Милица Живковић је рођена 2002. у Мисисаги а учествовала је у следећим представама Пулс Театра: Шарлотина мрежа, Снијежна краљица, Мала принцеза, Ружно паче, Свети Сава, Никола Тесла и Алиса у земљи чуда. Похађа српску школу и балет у “Joanne Chapman School of Dance”. Воли да црта, да се игра са луткама, да вози бицикл и да продаје у својој импровизованој продавници!


Стефан Згоњанин

Stefan - Copy.JPG

Стефан Згоњанин је рођен 1-ог јуна 2005. у Торонту. Иде у други разред основне школе. Члан Пулс Театра је од јануара 2012-те. Поред глуме воли да игра тенис, плива и скија на дасци. Bоли да се игра са лего коцкама и плејмобил фигурицама. Кад нарасте биће тенисер или полицајац. Играо у представама „Јежева кућица“, „Петар Пан“ и "Мала принцеза".


Лана Згоњанин

Лана Згоњанин је рођена 22-ог децембра 2003. у Торонту. Иде у четврти разред основне школе. Члан Пулс Театра је од јануара 2012-те. Поред глуме воли да црта, пише приче и да се игра са барбикама. Лана свира клавир и јако воли да плеше а кад нарасте биће учитељица, ветеринар, љекар и научник. Играла у представама „Јежева кућица“, „Петар Пан“ и "Мала принцеза", гдје је одиграла насловну улогу.

Lana - Copy.JPG

 

Puls Teatar
Glumci
Blog
Mrzim Sekspira
Upoznajte cimere
Ivica i Marica 2015
Petar Pan 2015
Za sve je kriv Vuk
Narnija
Kapetan 2015
Pepeljuga 2015
Robin Hud
Pubertet
Spektakulaton
R&J iz Kupinovac Hila
Sarlotina mreza
Mala princeza 2013
Pepeljuga
Obrazovani vuk
Petar Pan
Ivica i Marica
Jezeva kucica
Snezana
Macak u cizmama
Carobnjak
Alisa
Ruzno pace
Mala princeza
Kapetan Dzon
Akcije
Pan Teatar
Novosti i video
Humanitarna
Donacije
Kontakt
Studio na engleskom
Ulaznice
Nas tim
e-mail me